Корисно, смачно й насичено обідати в офісі можливо! Зібрали 5 страв, які легко приготувати заздалегідь чи зранку, коли готуєтеся до робочого дня.
Дбайте про себе, а коли забули вдома лоточок або не хотілося готувати наперед, гарячі й смачні обіди в офіс Київ замовте на доставку.
Овочеве соте
Справжнє овочеве соте смажиться на великому вогні й перемішується підкиданням овочевих шматочків. Можете спробувати цей спосіб або ж приготувати соте, перемішуючи овочі лопаткою, усе одно приготування страви займе хвилин 20.
Невеликий кабачок, 1 морквину, 1 болгарський перець, 1 томат наріжте приблизно однаковими великими кубиками. Розігрійте сковорідку, влийте невелику кількість олії та обсмажуйте овочі, підкидаючи їх на пательні. Через 10 хв додайте пропущений через прес часник до смаку, 1 ст.л. оцту, дрібку гострого перцю та обсмажуйте ще 5 хв. Укінці посоліть соте.
Салат в банці
Естетичний салат, який довго зберігається свіжим. Кожен інгредієнт треба викладати шарами, соус обов’язково внизу, а потім струсити банку, щоб розподілилася заправка.
У банку шарами викладайте: 50 г консервованого нуту (або готового вареного), 100 г нарізаних кубиком томатів, 50 г сиру фета, 20 г тонко нарізаної цибулі, 30 г салату айсберг. На дно як заправку помістіть суміш 1 ч.л. соку лимона, 1 ст.л. оливкової олії, сіль та перець.
Лаваш із начинкою
Бринза, шпинат, гриби — смачне поєднання для начинки. 200 г печериць вимийте, наріжте кубиками й обсмажте на сковороді з олією до золотистості, тоді додайте 50 г листя шпинату й при перемішуванні протушкуйте кілька хвилин. Додайте в гарячу начинку 100 г натертого твердого сиру, посоліть, поперчіть. Викладайте начинку в лаваш і загортайте в трубочку, наче шаурму. Запікайте лаваш 10 хв у розігрітій духовці чи на грилі.
Насправді загорнути в лаваш можна що завгодно, тільки начинка не має бути рідкою, аби лаваш не розмок.
Кус-кус із тунцем
60 г кус-кусу запарте кип’ятком (води втричі більше) і залиште на 10 хв. Додайте 100 г консервованого тунця у власному соку, збризніть соком лимона. За бажання можна додати підсмажені овочі (кабачки, морква, броколі).
Стручкова квасоля з куркою
Куряче філе (150 г) наріжте дрібним кубиком, посоліть, поперчіть, додайте столову ложку соєвого соусу, перемішайте й залиште промаринуватися. Обсмажте курятину на пательні з оливковою олією 15 хв при перемішуванні, додайте 1 натерту морквину, половину подрібненої цибулини, обсмажте 5 хв, тоді всипте у сковороду 200 г стручкової квасолі, посоліть, протушкуйте ще 10-15 хв.
Про смачний обід для вас дбають в !Fest Доставці в Києві: https://kyiv.fest.delivery/. Замовляйте для себе чи разом із колегами на компанію. Спільна трапеза й колектив об’єднає, і додасть усім настрою та сил на продуктивний день.